Pana Cristina Iuliana- Retete

Coșulețe, mic dejun sățios

panacris
Recipe by
cca. 25 min
Prep: cca. 10 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 12 porții

Eiii, mă mai chinuie talentul câte o dată 😉 Am văzut undeva un filmuleț, mi-a rămas pe retină și acummm i-a venit rândul 😉

INGREDIENTE:

  • Tavă/forme pentru brioșe,
  • Unt ptr uns formele,
  • Pâine toast 12 felii în cazul nostru,
  • Sos de roșii,
  • Bucățele de bacon cca. 100 g,
  • Ouă de găină 6 bucăți,
  • Ouă de prepeliță 18 bucăți,
  • Cașcaval răzuit cca. 100 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așează în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă bucățelele de bacon, cașcavalul răzuit și oul/ouăle. Se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 15 min la 200 grade.
  • Se servesc fierbinți alături de o salată de sezon.
  • Spor și poftă bună!

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5