Pana Cristina Iuliana- Retete

Franzelă umplută

panacris
Recipe by
cca. 50 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 30 min | Servings: 4 porții

Tot am căutat un nume pentru această rețetă;) În final am găsit denumirea ideală;) De fapt adevărul gol, goluț;)

INGREDIENTE:

  • franzelă 1 bucată,
  • cașcaval cca. 12 felii,
  • mușchiuleț afumat cca. 12 felii,
  • ciuperci champignon cca. 6 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • sare aromată a la Panacris ( sare de mare, cimbru, mărar, busuioc, măghiran).

 

MOD DE PREPARARE:

  • Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de miniute la 150 grade. Simplu, sățios și gustos! 😉
  • P.S.Bonus, am mai adăugat câteva ciupercuțe, asezonate cu sare aromată al al Panacris, ulei de măsline și parmesan 😉
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5