Pana Cristina Iuliana- Retete

Ruladă din carne tocată

panacris
Recipe by
cca. 60 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 30 min

INGREDIENTE:

  • Carne tocată mixtă, porc şi vită cca. 300 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Mix de condiment ptr paella 1 linguriţă,
  • Usturoi granulat 1 linguriţă,
  • Pesmet 1 lingură,
  • Caşcaval 1 felie de cca. 100 g,
  • Ouă fierte 2 bucăţi,
  • Felii de şuncă afumată cca. 6  bucăţi.

MOD DE PREPARARE:

  • Carnea tocată se asezonează de mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele.
  • Pe un blat de lucrul se așează feliile de bacon, pentru dimensiunea tăvii, se pune un strat consistent din amestecul de carne tocată, apoi o felie de cca. 2 cm de cașcaval, pe toată suprafața amestecului din carne tocată, ouăle fierte și înjumătățite, apoi restul din amestecul de carne tocată.
  • Rulada se încheie, acoperindu-se cu bucățile de șuncă afumată, se transferă într-o tavă termorezistentă și se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la foc mediu.
  • Rulada se servește caldă  sau rece, alături de garnitura și salata preferată.
  • Spor și poftă bună!

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5