Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată de pui cu ciuperci

panacris
Recipe by
cca 50 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 25 min | Servings: 8 porții
INGREDIENTE:
  •  piept de pui dezosat 250 g,
  • ·         ciuperci champignon 250 g,
  • ·     castraveți bulgărești 3-4 bucăți,
  • ·         sare iodată,
  • ·         piper proaspăt măcinat,
  • ·         delikat de pui 1 linguriță,
  • ·         usturoi 3-4 căței,
  • ·         maioneză a la Panacris cca. 200 g.
  •  
  • MOD DE PREPARARE
  • Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece asezonat cu puțin delikat, sau sare și piper;) Ciupercile curățate se pun la fiert, deasemenea în apă asezonată cu sare și piper sau o linguriță de Delikat de legume. 
  • După ce s-au fiert ingredientele, se strecoară, se lasă la răcit apoi se toacă mărunt cu ajutorul mixerului sau cu cuțitul. la fel se procedează și cu castraveții.
  •  Între timp se pregătește maioneza dintr-un ou, cu ajutorul blenderului;) Se amestecă puiul, ciupercile, usturoiul pisat mărunt și maioneza, până se  înglobează toate ingredientele. 
  • Se lasă la rece cca. 3 ore sau până a doua zi. Se servește pe pâine prăjită;) Spor și poftă bună!
Category:

One Review

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5