Pana Cristina Iuliana- Retete

Tartine tricolore

panacris
Recipe by
cca. 15 min
Prep: cca. 10 min | | Servings: cca. 4 porții

Să fim în trend 😉

INGREDIENTE:

  • cremă de brânzică Delaco,
  • icre negre 1 linguriță,
  • salată de sfeclă 1 linguriță,
  • șofran diluat 1 linguriță,
  • pâine cu semințe 6 feliuțe.

MOD DE PREPARARE:

  • Crema de brânzică se împarte în trei ceșcuțe. În prima ceșcuță se adaugă o linguriță de icre negre și se freacă energic, cu mixerul, până se obține culoarea albastră. În a doua ceșcuță se pune o linguriță de salată de sfeclă roșie cu hrean, și se amestecă până se omogenizează bine. Pentru a treia ceșcuță, 1 g de șofran se diluează într-o linguriță de apă călduță, că să se dizolve, și apoi se adaugă la brânzica, amestecându-se până se obține culoarea dorită. Feliile de pâine, se taie cu o formă de fursecuri, (am învățat de la măruntele Mitinei, MiniChef :-* ) și se ung separat cu cremele colorate.

Poftă bună!

 

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5