Pana Cristina Iuliana- Retete

Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

Avatar photo
Recipe by
cca. 55 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 35 min | Servings: cca. 4 portii
INGREDIENTE
MOD DE PREPARARE:
 
  • Prazul tăiat rondele, se pune la călit în puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca. 10 minute, până ajung translucide.
  • Apoi se adaugă fâșiile de carne, se asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la fiert la foc mic cca. 30 de minute. Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă place.  Spor și poftă bună!
(Visited 367 times, 1 visits today)

2 Reviews

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.