Pana Cristina Iuliana- Retete

Penne rigate cu carne tocată și brânză albastră

panacris
Recipe by
20 min
Prep: 10 min | Cook: 10 min
INGREDIENTE:
  • Penne Rigate Băneasa 300 g,
  • Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g,
  • Ceapa albă 1 bucată,
  • Zacuscă cu ciuperci a la Panacris 3 linguri,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Roșii cherry 5-6 bucăți,
  • Brânză albastră cca. 100 g,
  • Oregano uscat pentru decor.
 MOD DE PREPARARE:
  • Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca.  minute la foc iute, neacoperit. Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere pastele și se dă la fiert, la foc mediu cca. 10 minute după ce începe să clocotească.
  • După ce s-au fiert pastele se adaugă brânza albastră și se presară oregano.
  • Spor și poftă bună!

2 Reviews

  1. Foarte mult imi place! Arata tare bine, iar combinatia este pe gustul meu!

Lasă un răspuns la Cristina Iuliana Pana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.