Pana Cristina Iuliana- Retete

Spaghete negre cu fructe de mare

panacris
Recipe by
25 min
Prep: 10 min | Cook: 15 min | Servings: 2
INGREDIENTE:
  • salată de fructe de mare ( surimi, scoici, carne de crab, creveți, ardei copt, castravete murat, ceapă murată) cca. 200 g,
  • spaghete negre (aromatizate cu sepie) 300 g,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
MOD DE PREPARARE:
  • Apa rece se pune la fiert, într-un vas incapator, cca 3 l. După ce a clocotit apa se adaugă 1 lingură cu sare de mare, și se introduc spaghetele întregi la fiert, atenție nu se rup spaghetele cât ar fi de lungi, lăsându-se la fiert cca. 8 minute. Se strecoară, se trec rapid sub un jet de apă rece, pentru a întrerupe fierberea, apoi se stropesc cu putin ulei de măsline, pentru a nu se lipi între ele. 
  • Spaghetele se servesc cu salata de fructe de mare. 
  • Recunosc că am folosit salata de fructe de mare, gata preparată. Dar data viitoare promit că vin cu rețeta preparată de mine. O cină rapidă și sănătoasă. Spor și pofta buna!

2 Reviews

Lasă un răspuns la Cristina Iuliana Pana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.