Provocarea minunată @Traditie si gastronomie romaneasca inițiată de Gina Bradea, ce ne propune și îndeamnă să gătim românește și să descriem tradițiile și obicieiurile noastre, a fost găzduită această lună de Merișor, mai bine zis http://retetemerisor.ro/2016/05/traditie-si-gastronomie-romaneasca-provocarea-lunii-mai.html Draga de Merișor ne-a lansat o provocare fix pe Luna lui Florar, să pregătim bunătăți din florile lunii. http://retetemerisor.ro/2016/05/traditie-si-gastronomie-romaneasca-provocarea-lunii-mai.html
Am studiat blogosfera culinară, am cercetat ce fel de flori de mai mai sunt accesibile și așa am ajuns la această minunată rețetă. Mulțumesc Adnia pentru inspirație 😉 http://www.retetelemeledragi.com/2015/05/sirop-de-iasomie.html/ Rețeta mea o găsiți aici: http://retete.panacris.ro/recipes/sirop-din-flori-de-iasomie/