INGREDIENTE:
- Piept de rață 2 bucăți cca. 500 g,
- Ulei de măsline aromatizat cu portocale cca. 50 ml,
- Sare de himalya 1 linguriță,
- Piper roșu, alb, verde și negru 1 linguriță,
- Grapefruit roșu 1 bucată,
- Portocală 2 bucăți ,
- Fenicul 1/2 bucată,
- Rucola cca. 100 g,
- Fistic sărat și decojit cca. 100 g,
- Caju 50 g.
Pentru decor:
- Oțet balsamic
MOD DE PREPARARE:
- Noul meu ajutor din bucătărie, Alin, adică CrockPot-ul se setează la funcția HIGH, pentru 60 de minute. Se așează artistic pulpele de rață, ce se stropesc cu uleiul aromatizat, se adaugă citricele, condimentele, frunzele de rucola, fisticul, nucile cca. 200 ml de apă și se lasă la gătit, la foc mic, în cuptor, într-un vas termorezistent, acoperit, pentru cei care nu dețin un vas CrockPot 😉
- Spor și poftă bună!
(Visited 90 times, 1 visits today)
Category:
Numai minunatii pregatesti!
Laurici multumesc tare mult! :-*