INGREDIENTE:
- Carne tocată mixtă, porc şi vită cca. 300 g,
- Ou 1 bucată,
- Mix de condiment ptr paella 1 linguriţă,
- Usturoi granulat 1 linguriţă,
- Pesmet 1 lingură,
- Caşcaval 1 felie de cca. 100 g,
- Ouă fierte 2 bucăţi,
- Felii de şuncă afumată cca. 6 bucăţi.
MOD DE PREPARARE:
- Carnea tocată se asezonează de mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele.
- Pe un blat de lucrul se așează feliile de bacon, pentru dimensiunea tăvii, se pune un strat consistent din amestecul de carne tocată, apoi o felie de cca. 2 cm de cașcaval, pe toată suprafața amestecului din carne tocată, ouăle fierte și înjumătățite, apoi restul din amestecul de carne tocată.
- Rulada se încheie, acoperindu-se cu bucățile de șuncă afumată, se transferă într-o tavă termorezistentă și se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la foc mediu.
- Rulada se servește caldă sau rece, alături de garnitura și salata preferată.
- Spor și poftă bună!
(Visited 48 times, 1 visits today)