Să fim în trend 😉
INGREDIENTE:
- cremă de brânzică Delaco,
- icre negre 1 linguriță,
- salată de sfeclă 1 linguriță,
- șofran diluat 1 linguriță,
- pâine cu semințe 6 feliuțe.
MOD DE PREPARARE:
- Crema de brânzică se împarte în trei ceșcuțe. În prima ceșcuță se adaugă o linguriță de icre negre și se freacă energic, cu mixerul, până se obține culoarea albastră. În a doua ceșcuță se pune o linguriță de salată de sfeclă roșie cu hrean, și se amestecă până se omogenizează bine. Pentru a treia ceșcuță, 1 g de șofran se diluează într-o linguriță de apă călduță, că să se dizolve, și apoi se adaugă la brânzica, amestecându-se până se obține culoarea dorită. Feliile de pâine, se taie cu o formă de fursecuri, (am învățat de la măruntele Mitinei, MiniChef :-* ) și se ung separat cu cremele colorate.
Poftă bună!
(Visited 43 times, 1 visits today)