Pana Cristina Iuliana- Retete

Învârtite cu gem de gutui și migdale

  • Un desert tare rapid si tare delicios!

INGREDIENTE:

  • aluat foietaj 700 g,
  • gem de gutui 1 borcan, cca. 325 ml,
  • miez de migdale SanoVita cca. 50 g,
  • zahăr pudră.

MOD DE PREPARARE:

  • Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider.
  • Se întinde pe planșeta de lucru presărată cu făină, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul de bucătărie, în dreptunghiuri mărinimoase.
  • În mijlocul fiecărui dretunghi se pune o linguriță de gem din gutui și câteva migdale.
  • Se unesc laturile dreptunghiului, se răsucesc, ca și o fundiță.
  • Se așează în tava tapetată cu foaie de pergament, se pune tava la copt în cuptorul preîncins, pentru cca. 20 de minute la 180 grade.
  • Se presară zahăr pudră peste învârtite cat sunt încă fierbinți.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 209 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.