- O salată surprinzătoare, proaspătă și sățioasă!
INGREDIENTE:
- miez de lapte Delaco,
- rucola cca. 300 g,
- avocado 1 bucată,
- roșii cherry cca. 6 bucăți,
- sare iodată 1 linguriță,
- oțet de mere cu miere 1 lingură,
- ulei de nuci 1 lingură,
- miez de nucă cca. 100 g,
- piper colorat proaspăt măcinat.
MOD DE PREPARARE:
- Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță.
- Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola.
- Se stropesc cu oțet, ca să nu se oxideze, se adaugă miezul de nucă și roșiile tăiate în sferturi. Se asezonează de sare și piper.
- Se servește ca atare sau lângă un preparat din carne.
- Spor și poftă bună!
(Visited 64 times, 1 visits today)