- Cum vă spuneam, am fost tare cuminteeeee! Iepurașii, anul acesta s-au vorbit ( cel Reformat și cel Ortodox!) mi-au adus o nouă jucărie, de fapt un nou ajutor în CasaZmeilor!
- Vi-l prezint pe Arthur ;):Blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
- Pfff, Zmeișorii sunt super încântați, și da, a trecut testul, cum spuneam și botezul.
- O să curgă supele crème de acum în colo, minim, una pe săptămână 😉
INGREDIENTE:
- Morcovi cca. 100 g,
- Brocoli cca. 200 g,
- Conopidă cca. 200 g
- Ceapă galbenă 1 bucată,
- Cartof dulce 1 bucată, cca. 200 g,
- Sare de mare 1 lingură,
- Ulei de măsline 2 linguri,
- Apă rece cca. 500 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ.
- În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
- Am devorat-o alături de crutoane de casă, preparate de TataZmeu și un sos aromat de pătrunjel.
- Spor și poftă bună!
- Așa acum revin la modul gătire și preparare normală, fără slugoaie, vorba Clementinei! 😉
- Legumele curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere.
- Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru.
- Se servește împreună cu crutoane de casă și un sos aromat de pătrunjel.
(Visited 288 times, 1 visits today)
Category: