Pana Cristina Iuliana- Retete

Sos de avocado cu castraveți, usturoi si iaurt

  • O variantă îmbunătățită a sos-ului clasic de avocado 😉  Un chef, la Tv, cred că la Vorbeste lumea, a povestit despre o supă rece de avocado, mi-am notat repejor rețeta, dar supa s-a transformat în sos 😀 e mai digerabil, așa ptr Zmei! Să nu trec la extreme și așa i-am cam testat zilele astea!
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Avocado copt 1 bucată,
  • Castraveți proaspeți 1 bucată mărișoară sau 2 mai mici cca. 200 g,
  • Usturoi 3-4 căței,
  • Iaurt grecesc cca. 400 ml,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Sare Hymalaia 1 lingură,
  • Lămâie 1 bucată.

MOD DE PREPARARE:

  • Avocado-ul, castravetele și usturoiul, se curăță, se pun în blender, se adaugă zeama de lămâie, sarea, uleiul de măsline și iaurtul greces, apoi se mixează cca. 3 minute până ce se obține o pastă omogenă.
  • Se servește ca și garnitură lângă legume sau preparate din carne.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 99 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.