Cam asta trebuia să iasă http://dlicedorient.blogspot.fr/2012/10/biscuits-sesame.html , sunt pe aproape 😉
Data viitoare poate vor ieși de revistă:d
Una peste alta sunt tare buni 😉
P.S. Musai să achiziționez o formă de tăiat biscuiți 😀 😉
INGREDIENTE
- Unt grăsime 65% 125 g,
- Zahăr pudră 90 g,
- Gălbenuș de ou 1 bucată,
- Amidon de porumb 80 g,
- Praf de copt 1 plic,
- Făină 000 nule 180 g,
- Pentru decor:
- Cafea instant 1 lingură,
- Lapte grăsime 1,8 % 1 lingură,
- Gălbenuș de ou 1 bucată
- Pentru umplutură:
- Nutella cca. 5 linguri,
- Pentru decor:
- Dulceață de caise,
- Semințe de susan.
MOD DE PREPARARE:
- Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează toate ingredientele.
- Aluatul obținut se lasă la odihnă cca. 60 de minute.
- Între timp se amestecă cafeaua instant cu laptele și gălbenușul de ou.
- După ora de odihnă, aluatul se întinde într-o foaie, relativ de subțire, se taie în formă de biscuți, iar jumătate din biscuți se ung cu amestecul de cafea instant.
- Se crează motive, adică modele :D, cu furculița, după imaginația dvs;) apoi se pun la copt cca. 15 minute, la 180 grade.
- După ce s-au copt biscuiții, se ung cu Nutella, apoi se unesc câte doi, se dau prin dulceață de caise și semințe de susan.
- Spor și poftă bună!
(Visited 36 times, 1 visits today)