- Un desert rapid și delicios, care sigur se evaporă instant! Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Ouă 4 bucăți,
- Zahăr tos 100 g,
- Ulei 100 ml,
- Lapte 100 ml,
- Ciocolată cu lapte cca. 250 g,
- Făină albă 250 g,
- Zahăr vanilinat 1 plic,
- Praf de copt 1 plic,
- Alune mărunțite cca. 100 g,
- Zahăr pudră vanilinat cca. 50 g.
MOD DE PREPARARE:
- Ciocolata se topește la foc mic împreună cu laptele, cca. 10 minute până se obține o ciocolată mai groasă cu lapte.
- Ouăle se amestecă energic cu zahărul, zahărul vanilinat, până ce se obține o cremă pufoasă. Apoi se adaugă uleiul și ciocolata cu lapte, continuâdu-se mixarea, până ce se obține o cremă pufoasă;)
- Făina, cernută împreună cu praful de copt, se adaugă la amestecul de ouă. Se continuă mixarea la nivel minim, până ce se înglobează toate ingredinetele și se obține un amestec omogen.
- În tava de brioșe, tapetată cu forme de hârtie se adaugă cca. 2 linguri din compoziția rezultată, se presară alunele mărunțite, apoi se pun tăvile la copt cca. 20 de minute la 200 grade, în cuptorul preîncălzit.
- După ce au trecut testul scobitorii se scot din cuptor și se ornează cu zahăr pudră vanilinat.
- Spor și poftă bună! 😉
(Visited 52 times, 1 visits today)