Pana Cristina Iuliana- Retete

Budincă de lămâie și zmeură

  • Nu puteam încheia săptămâna fără un preparat delicios cu lapte de soia.
  • Simplu, delicios și ușor! Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Băutură JOYA Natur sau Calciu1/2 litru,
  • Budincă cu gust de lămîie 1 plic,
  • Zahăr tos 4 linguri,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Zmeură congelată 500 g

MOD DE PREPARARE:

  • 400 ml de lapte soia se pune la fiert, într-un vas special cu fundul dublu, sau de fiert lapte.
  • 100 ml de lapte se amestecă cu praful de bundincă, zahărul tos, zahărul vanilinat, până se omogenizează, apoi se toarnă în laptele fierbinte și se amestecă continuu, până se înglobează, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 10 minute până ce se îngroașă budinca.
  • O parte din fructe se pasează până ce se obține un piure de fructe.
  • La montarea desertului se folosesc pahare speciale de înghețată sau pur și simplu pahare/ boluri transparente.
  • Se alternează două staturi de budincă cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decorează cu fucte întregi.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.