Pana Cristina Iuliana- Retete

 Ciuperci umplute cu kaizer, cașcaval și ouă de prepeliță

  • Tot mi-au rămas pălăriile de ciuperci, folosite pentru frigărui, așa că, am pus repede de o nouă rețetă! 😉
  • Se pot consuma la mic-ul dejun, prânz sau cină!

INGREDIENTE:

  • Ciuperci champignon cca. 8 bucăți,
  • Bacon cca. 100 gr.,
  • Cașcaval ras cca.100 gr.,
  • Cimbru cca. 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ouă de prepeliță cca. 8 bucăți.

MOD DE PREPARARE :

  • Ciupercile se curăță și se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.
  • Pălăriile de ciuperci se așează într-o tavă rezistentă la căldură.
  • În interiorul fiecărei pălării de ciupercă, se pune puțin ulei de măsline.
  • Se presară cimbru si se introduc în cuptor cca. 10 minute la 200 grade.
  • Între timp se taie bacon-ul cubulețe.
  • Se scot ciupercuțele din cuptor, se pune baconul și se mai lasă la cuptor cca. 5 minute.
  • Pentru finalizare se scot pălăriile de ciuperci din cuptor și se așează deasupra câte un ou de prepeliță, mă rog, conținutul din ou, cașcaval ras, se introduc din nou la cuptor până se găteșe oul și topește cașcavaul ras.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 159 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.