Pana Cristina Iuliana- Retete

Cornuri aperitiv cu cremwursti

  • Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, drumeţii! 😉

INGREDIENTE:

  • Aluat pentru pizza cca. 500 g,

Pentru umplutură:

  • Sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • Cremwurști din carne de porc cca. 8 bucăți,
  • Oregano uscat cca. 1 lingură,
  • Mozzarella rasă cca. 200 g.

Pentru topping:

  • Ouă 1 bucată,
  • Mix de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui)   cca. 50 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Aluatul de pizza se unge cu ketchup se presară oregano și mozzarella rasă, apoi se așează cremwurșt-ii în mod uniform pe tot blatul dreptunghiular.
  • Apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cremwurșt-ul (vedeti in imagini!), și se asaza în tava tapetată cu foaie de silicn sau pergament.
  • Se ung cu ou bătut, se presară mie de semințe (dovleac, susan, in, floarea soarelui)  apoi se pun la copt în cuptorul incins, în prealabil, ptr cca. 25 minute la 250 grade.
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.