Eiii, mă mai chinuie talentul câte o dată 😉 Am văzut undeva un filmuleț, mi-a rămas pe retină și acummm i-a venit rândul 😉
INGREDIENTE:
- Tavă/forme pentru brioșe,
- Unt ptr uns formele,
- Pâine toast 12 felii în cazul nostru,
- Sos de roșii,
- Bucățele de bacon cca. 100 g,
- Ouă de găină 6 bucăți,
- Ouă de prepeliță 18 bucăți,
- Cașcaval răzuit cca. 100 g.
MOD DE PREPARARE:
- Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așează în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă bucățelele de bacon, cașcavalul răzuit și oul/ouăle. Se pun la copt în cuptorul preîncins cca. 15 min la 200 grade.
- Se servesc fierbinți alături de o salată de sezon.
- Spor și poftă bună!
(Visited 25 times, 1 visits today)