Pana Cristina Iuliana- Retete

Croissant mic dejun cu mezel, morcov, măr și castravete

  • Hmmm, am constatat că anul acesta am postat doar vreo 3 rețete.
  • Mno au fost diverse schimbări în viața de familie a Zmeilor! 😉
  • Dar ușor, ușor mă repliez și readaptez. Să nu credeți că n-am mai gătit, ba da, la fel de mult, mai ales în weekend, dar mâncare normală, simplă 😀 de familiști 😉 , nu noutăți sau fonfleuri.
  • Așa că azi revin, bineînțeles cu un sandwich fonfleu 😉

INGREDIENTE:

  • Croissant 1 bucată,
  • Cremă de brânză cca. 50 g,
  • Morcov tânăr ½  bucată,
  • Salam cu ardei 2 felii subțiri,
  • Castravete ½  bucată,
  • Măr bot de iepure ½  bucată.

MOD DE PREPARARE:

  • Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii.
  • Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume.
  • Mărul se spală și se taie felii subțiri.
  • Se așează artistic și după gustul fiecăruia,  fâșiile de legume, salamul și feliile de mere.
  • Se închide sandwich-ul cu jumătatea cealaltă de croissant! Se presează și se lasă la rece cca. 10 minute, pentru a se împreuna gusturile sau cel mai bine până a doua zi, când îl veți savura la mic-ul dejun.
  • Spor și poftă bună! 😉

 

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.