- Un desert tare rapid si tare delicios!
INGREDIENTE:
- aluat foietaj 700 g,
- gem de gutui 1 borcan, cca. 325 ml,
- miez de migdale SanoVita cca. 50 g,
- zahăr pudră.
MOD DE PREPARARE:
- Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider.
- Se întinde pe planșeta de lucru presărată cu făină, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul de bucătărie, în dreptunghiuri mărinimoase.
- În mijlocul fiecărui dretunghi se pune o linguriță de gem din gutui și câteva migdale.
- Se unesc laturile dreptunghiului, se răsucesc, ca și o fundiță.
- Se așează în tava tapetată cu foaie de pergament, se pune tava la copt în cuptorul preîncins, pentru cca. 20 de minute la 180 grade.
- Se presară zahăr pudră peste învârtite cat sunt încă fierbinți.
- Spor și poftă bună!
(Visited 209 times, 1 visits today)