O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară 😉 Pur și simplu savuroasă.
INGREDIENTE
- pulpe și piept de rățoi,
- ceapă galbenă 3 bucăți,
- pastă de gogoșari,
- sare iodată,
- foi de dafin,
- boia de ardei dulce,
- piper proaspăt măcinat.
MOD DE PREPARARE:
- Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10 minute la foc mic neacoperit.
- Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se lasă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute.
- Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;).
- Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă 😉 cu arome autentice de țară;)
- Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))
- Spor și poftă bună! 😉
(Visited 30 times, 1 visits today)
Category: