Pana Cristina Iuliana- Retete

Paprikas din carne de rățoi

Avatar photo
Recipe by
cca. 150 minute
Prep: cca. 20 minute | Cook: cca. 110 minute | Servings: 8 porții

O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară 😉 Pur și simplu savuroasă.

INGREDIENTE

  • pulpe și piept de rățoi,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • pastă de gogoșari,
  • sare iodată,
  • foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune  se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10  minute la foc mic neacoperit.
  • Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se lasă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute.
  • Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;).
  • Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă 😉 cu arome autentice de țară;)
  • Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))
  • Spor și poftă bună! 😉

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.