Pana Cristina Iuliana- Retete

Pastă de pește

  • În adolescență era nelipsită la petreceri, așa că am pornit la treabă! 😉

INGREDIENTE:

  • unt 100 g,
  • conservă macrou în ulei 1 bucată,
  • ceapă verde 3 fire,
  • file de hering 1 borcan,
  • zeamă de la 1/2 lămâie,
  • piper proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Peștele se toacă mărunt în blender, împreună cu untul moale, ceapa verde tocată mărunt și zeama de lămâie.
  • Mi s-a părut prea fad, așa că am adăugat și un borcănel de hering în ulei, gen anșoa ;). Tare inspirată am fost!
  • Se servește cu pâine albă sau pâine prăjită.
  • Simplu și gustos! Spor și poftă bună!
(Visited 59 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.