Pana Cristina Iuliana- Retete

Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

  • O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!
  • Înainte de 1989 erau foarte familiari. După revoluție deja ne era lehamite, nici numai vroiam să ne aducem aminte de ei.
  • Acum i-am redescoperit și îmbunătăți puțin gustul!

INGREDIENTE:

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte Delaco 1 cutie,
  • somon afumat cca. 50 g.

Opțional:

  • untișor pentru decor

 

MOD DE PREPARARE:

  • Peleții de creveți se prăjesc în ulei fierbinte.
  • Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire.
  • Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 252 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.