- O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!
- Înainte de 1989 erau foarte familiari. După revoluție deja ne era lehamite, nici numai vroiam să ne aducem aminte de ei.
- Acum i-am redescoperit și îmbunătăți puțin gustul!
INGREDIENTE:
- pelete de creveți 1 cutie,
- ulei de floarea soarelui,
- miez de lapte Delaco 1 cutie,
- somon afumat cca. 50 g.
Opțional:
- untișor pentru decor
MOD DE PREPARARE:
- Peleții de creveți se prăjesc în ulei fierbinte.
- Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire.
- Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!
- Spor și poftă bună!
(Visited 252 times, 1 visits today)
Category: