Pana Cristina Iuliana- Retete

Pulpe de pui cu măsline și vegetale

  • Pulpele de pui gătite lent, acompaniate de măsline verzi umplute cu sâmburi de migdale și vegetale ne-au încântat papilele gustative zilele trecute.
  • De repetat, au fost foarte fragede și gustoase.

INGREDIENTE:

  • Pulpe de pui 4 – 6 bucăți,
  • Apio 4 tije,
  • Măsline verzi umplute cu migdale cca. 150 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Roșie galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 1 căpățână,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Kaiser cca. 150 g,
  • Ulei de măsline cu busuioc
  • Vin alb demisec cca. 250 ml,
  • Condiment pentru pui 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Pulpele se spală, se curăță de eventualele pene rămase, apoi se așază în vasul de ceramic de la aparatul CrockPot.
  • Se asezonează de ulei, condimente pentru  pui și vin.
  • Legumele se spală, curăță și taie grosier.
  •  Usturoiul se lasă în coajă și se taie felii rotunde din căpățâna întreagă.
  • Peste pulpele condimentate se pun felii de ardei kapia, de roșii, feliile de usturoi, măslinele întregi umplute cu sâmbure de migdală, ceapa roșie feliată, tijele de apio, tăiate în patru și kaiserul tăiat feliuțe.
  • Se setează aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătit lent, fără bătăi de cap.
  • Dacă între timp ați plecat la alte treburi, pulpele vor rămâne la cald, până ce deconectați aparatul.
  • Pulpele se savurează cu legumele coapte ca atare, sau acompaniate de garnitura preferată.
  • Spor și poftă bună!
  •  
  •  

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.