Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată cu miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă

  • O salată surprinzătoare, proaspătă și sățioasă!

INGREDIENTE:

  • miez de lapte Delaco,
  • rucola cca. 300 g,
  • avocado 1 bucată,
  • roșii cherry cca. 6 bucăți,
  • sare iodată 1 linguriță,
  • oțet de mere cu miere 1 lingură,
  • ulei de nuci 1 lingură,
  • miez de nucă cca. 100 g,
  • piper colorat proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță.
  • Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola.
  • Se stropesc cu oțet, ca să nu se oxideze, se adaugă miezul de nucă și roșiile tăiate în sferturi. Se asezonează de sare și piper.
  • Se servește ca atare sau lângă un preparat din carne.
  • Spor și poftă bună!

(Visited 64 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.