INGREDIENTE:
- piept de pui dezosat 250 g,
-
· ciuperci champignon 250 g,
-
· castraveți bulgărești 3-4 bucăți,
-
· sare iodată,
-
· piper proaspăt măcinat,
-
· delikat de pui 1 linguriță,
-
· usturoi 3-4 căței,
-
· maioneză a la Panacris cca. 200 g.
- MOD DE PREPARARE
- Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece asezonat cu puțin delikat, sau sare și piper;) Ciupercile curățate se pun la fiert, deasemenea în apă asezonată cu sare și piper sau o linguriță de Delikat de legume.
- După ce s-au fiert ingredientele, se strecoară, se lasă la răcit apoi se toacă mărunt cu ajutorul mixerului sau cu cuțitul. la fel se procedează și cu castraveții.
- Între timp se pregătește maioneza dintr-un ou, cu ajutorul blenderului;) Se amestecă puiul, ciupercile, usturoiul pisat mărunt și maioneza, până se înglobează toate ingredientele.
- Se lasă la rece cca. 3 ore sau până a doua zi. Se servește pe pâine prăjită;) Spor și poftă bună!
(Visited 45 times, 1 visits today)
Category:
Foarte faina rulada!!! Pupici :*