Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată de ton, caracatiță, sardine și ceapă roșie

  • Pfff, vroiam ceva ușor pentru cină, am dat o raita prin cămară și am dat peste conservele de pește, minignoe, așa că le-am imbinat și a ieșit o super sălățică cu variațuni de pește!
  • Yamyy, super faină idee! 😉

INGREDIENTE:

  • Ceapă roșie 2 bucăți,
  • Conserve de sardine în ulei, 1 bucată, cca. 100 g,
  • Ton în ulei cca. 100 g,
  • Caracatiță baby în ulei cca. 100 g,
  • Zeamă de lămâie cca. 100 ml,
  • Oțet balsamic 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa se curăță, se taie rondele și se așază într-un bol pentru salată.
  • Sardinele, caracatița și tonul se scot din conserve într-o strecurătoare, ca să se scape de surplusul de ulei 😉 apoi se adaugă peste ceapa feliată😉 Se asezonează de oțet balsamic și zeama de lămâie 😉 Se amestecă ușor și se servește cu pâine sau lipie!
  • Spor și poftă bună! 😉
(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.