INGREDIENTE:
- salată de fructe de mare ( surimi, scoici, carne de crab, creveți, ardei copt, castravete murat, ceapă murată) cca. 200 g,
- spaghete negre (aromatizate cu sepie) 300 g,
- sare iodată,
- ulei de măsline.
MOD DE PREPARARE:
- Apa rece se pune la fiert, într-un vas incapator, cca 3 l. După ce a clocotit apa se adaugă 1 lingură cu sare de mare, și se introduc spaghetele întregi la fiert, atenție nu se rup spaghetele cât ar fi de lungi, lăsându-se la fiert cca. 8 minute. Se strecoară, se trec rapid sub un jet de apă rece, pentru a întrerupe fierberea, apoi se stropesc cu putin ulei de măsline, pentru a nu se lipi între ele.
- Spaghetele se servesc cu salata de fructe de mare.
- Recunosc că am folosit salata de fructe de mare, gata preparată. Dar data viitoare promit că vin cu rețeta preparată de mine. O cină rapidă și sănătoasă. Spor și pofta buna!
(Visited 130 times, 1 visits today)
Category:
wow… ce ai aici! :X
Bunăciuni Laura 😉 cu aromă de pește 😀 😉