INGREDIENTE:
- Aluat de foietaj 1 pachet cca. 700 g,
- Felii subțiri de bacon cca 100 g,
- Muștar clasic,
- Cașcaval felii,
- Ou 1 bucată pentru uns,
- Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui.
MOD DE PREPARARE:
- Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează în diagonală, că să se obțină efectul de trandafir și se pun în forme termorezistente de brioșe.
- Se ung cu ou bătut, apoi se presară semințele și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade.
- Se servesc calde dar și reci. Spor și poftă bună!
(Visited 30 times, 1 visits today)