Pana Cristina Iuliana- Retete

Biscuți cu Nutella și topping de susan

Avatar photo
Recipe by
cca. 90 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 12 porții

Cam asta trebuia să iasă http://dlicedorient.blogspot.fr/2012/10/biscuits-sesame.html , sunt pe aproape 😉

Data viitoare poate vor ieși de revistă:d

Una peste alta sunt tare buni 😉

P.S. Musai să achiziționez o formă de tăiat biscuiți 😀 😉

INGREDIENTE

  • Unt grăsime 65% 125 g,
  • Zahăr pudră 90 g,
  • Gălbenuș de ou 1 bucată,
  • Amidon de porumb 80 g,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Făină 000 nule 180 g,
  • Pentru decor:
  • Cafea instant 1 lingură,
  • Lapte grăsime 1,8 % 1 lingură,
  • Gălbenuș de ou 1 bucată
  • Pentru umplutură:
  • Nutella cca. 5 linguri,
  • Pentru decor:
  • Dulceață de caise,
  • Semințe de susan.

MOD DE PREPARARE:

  • Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează toate ingredientele.
  • Aluatul obținut se lasă la odihnă cca. 60 de minute.
  •  Între timp se amestecă cafeaua instant cu laptele și gălbenușul de ou.
  • După ora de odihnă, aluatul se întinde într-o foaie, relativ de subțire, se taie în formă de biscuți, iar jumătate din biscuți se ung cu amestecul de cafea instant.
  • Se crează motive, adică modele :D, cu furculița, după imaginația dvs;) apoi se pun la copt cca. 15 minute, la 180 grade.
  • După ce s-au copt biscuiții, se ung cu Nutella, apoi se unesc câte doi, se dau prin dulceață de caise și semințe de susan.
  •  Spor și poftă bună!
(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.