Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată cu clemetine, rodii, avocado, zmeură și ciocolată

panacris
Recipe by
cca. 20 minute
Prep: cca. 10 minute | Cook: cca. 5 minute | Servings: cca. 2 porții
  • Bună seara dragi misterioase. În sfârșit am reușit să aduc două rețete pentru minunata provocare inițiată deCerasela Badr El-Din cu al ei blog Bunatati de prin lume adunate.
  • Luna aceasta gazdă a fost draga de AncaBanRoman https://ilyanda.blogspot.ro/2016/12/provocarea-cutia-misterelor-decembrie.html, iar ingredientul secret a fost Clementina 😉
  • Daaa, am avut multe rețete în gând și plan, dar timpul e așa de comprimat, încât, acum pe ultima sută de metri vă aduc două rețete, numai bune pentru această seară minunată 😉 nah nu știu dacă mai aveți timp, dar puteți reconcepe rețetele cu ce fructe și legume aveți prin gospodărie 😉 Gata cu vorba, că timpul trece 😉

INGREDIENTE:

  • Clementine 3 bucăți,
  • Rodie 1 bucată,
  • Avocado 1 bucată,
  • Zmeură cca. 100 g.
  • Pentru sosul de ciocolată:
  • Ciocolată menaj 100 g,
  • Frșică lichidă 100 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Se începe cu rodia, se taie pe jumătate apoi se scot sâmburii într-un castron. Avocado-ul se taie pe jumătate se salvează semința, din mijloc, se adaugă zeama de lămâie,  apoi se taie pătrățele. Într-un vas mai mare se  pun semințele de rodii, cubulețete de avocado, zmeura și bucățelele de clementine, decojite.
  • Pentru sos-ul de ciocolată, cca. 100 g ciocolată se taie bucățele, apoi se adaugă cca. 100 g frișcă, într-un vas cu fundul gros și se lasă cca. 10 minute la foc mediu.
  • Sosul obținut se toarnă peste fructele amestecate în prealabil 😉 Simplă și gustoasă;)
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5