- cartofi roșii 8 bucăți,
- ouă 3 bucăti,
- castraveți Panacris 8 bucăți
- gogoșari Panacris 8 bucăți
- ceapă roșie de Buzău 2 bucăți
- sare de mare,
- piper proaspăt măcinat,
- mix de salată verde cu sfeclă roșie cca. 50 g,
- ulei de măsline cca. 50 ml,
- oțet balsamic.
MOD DE PREPARARE:
- Cartofii se spală și se pun la fiert în apa sărată, ptr. cca. 20 de minute, neacoperiti.
- După ce s-au fiert se strecoară și se lasă la răcit.
- Ouăle se pun la fiert în apă rece, după ce a clocotit apa se lasă la fiert cca. 5 minute, că să fie gălbenusul tare.
- Între timp gogoșarii și castraveții se toacă mărunt. Ouăle se decojesc și apoi se mărunțesc.
- Cartofii tăiați cubulețe, ceapa roșie tăiată rondele, se amestecă cu ouăle, gogoșarii și castraveți.
- Se asezonează de ulei, sare și piper după gustul fiecăruia!
- Spor și poftă bună!
(Visited 164 times, 1 visits today)
Category: