Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată de cartofi

panacris
Recipe by
cca. 50 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 25 min | Servings: cca. 4 porții
  • cartofi roșii 8 bucăți,
  • ouă 3 bucăti,
  • castraveți Panacris 8 bucăți
  • gogoșari Panacris  8 bucăți
  • ceapă roșie de Buzău 2 bucăți
  • sare de mare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • mix de salată verde cu sfeclă roșie cca. 50 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • oțet balsamic.

MOD DE PREPARARE:

  • Cartofii se spală și se pun la fiert în apa sărată, ptr. cca. 20 de minute, neacoperiti.
  • După ce s-au fiert se strecoară și se lasă la răcit.
  • Ouăle se pun la fiert în apă rece, după ce a clocotit apa se lasă la fiert cca. 5 minute, că să fie gălbenusul tare.
  • Între timp gogoșarii și castraveții  se toacă mărunt. Ouăle se decojesc și apoi se mărunțesc.
  • Cartofii tăiați cubulețe, ceapa roșie tăiată rondele, se amestecă cu ouăle, gogoșarii și castraveți.
  • IMG_0108 IMG_0110 IMG_0111 IMG_0112
  • Se asezonează de ulei,  sare și piper după gustul fiecăruia!
  •  Spor și poftă bună!
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.