INGREDIENTE:
- mușchiuleț de pui de la Fragedo cca. 500 g,
- ulei de măsilne aromat cu rozmarin a la Panacris,
- sare de mare,
- piper proaspăt măcinat,
- brânză cu mucegai nobil 50 g,
- unt 50 g,
- brânză fondue de la Delaco 1 bucată,
- nucșoară,
- vin alb demisec de Ostrov cca 50 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Mușchiulețul de pui se asezonează de sare, piper și ulei aromat, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute.
- Carnea de pui se prăjește pe grill, în cazul meu tigaia Doubleta, la foc rapid, până ce se obține o culoare aurie, atenție să nu fie uscat ci doar, rumenit 😉
- Între timp, untul se topește într-un vas cu fundul tripul, la foc mic, apoi se adaugă brânzeturile, sfărâmate, amestecându-se continuu.
- După ce s-au topit brânzeturile se adaugă, vinul și nucșoara, amestecându-se energic, până ce se înglobează toate ingredientele.
- Puiul și sosul se servesc imediat, fierbinte, simplu sau cu o garnitură de orez și salată de sezon.
- Spor și poftă bună!
(Visited 42 times, 1 visits today)
Category: