INGREDIENTE:
- Ciocănele de pui 20 bucăți,
- Sare de mare cu oregano, cimbru, rozmarin 2 linguri,
- Boia de ardei dulce 2 linguri,
- Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
- Ulei de măsline 2 -3 linguri,
- Pungă pentru coacere 1 bucată.
MOD DE PREPARARE:
- Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline, apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele 😉 apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptorul preîncins cca. 35 de minute la 180 grade, adică foc mediu.
- Punga cu ciocănele se scoate din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon 😉
- Spor și poftă bună!
(Visited 27 times, 1 visits today)
Imi plac asa de mult!!!