Pana Cristina Iuliana- Retete

Ciocănele de pui aromatizate și coapte în pungă

Avatar photo
Recipe by
55 min
Prep: 20 min | Cook: 35 min | Servings: 8
 INGREDIENTE:
  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano, cimbru, rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.
 
MOD DE PREPARARE:
  • Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele 😉 apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptorul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu.
  • Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon 😉
  •  Spor și poftă bună!
(Visited 16 times, 1 visits today)

One Review

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.