INGREDIENTE:
- Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
- Ciuperci champignon cca. 300 g,
- Ceapă verde 3-4 fire,
- Usturoi verde 2 fire,
- Morcov 1 bucată,
- Păstârnac ½ bucată,
- Cartofi albi 2 bucăți,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Sare de Hymalaya 1 lingură,
- Nucșoară rasă ½ linguriță,
- Turmeric ½ linguriță,
- Ulei de măsline cca. 100 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul vasului CrockPot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.
- Aparatul se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore. După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic) se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline.
- Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane.
- Spor și poftă bună!
(Visited 34 times, 1 visits today)
Category: