INGREDIENTE:
  • Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
  • Ciuperci champignon cca. 300 g,
  • Ceapă verde 3-4 fire,
  • Usturoi verde 2 fire,
  • Morcov 1 bucată,
  • Păstârnac ½ bucată,
  • Cartofi albi 2 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Sare de Hymalaya 1 lingură,
  • Nucșoară rasă ½ linguriță,
  • Turmeric ½ linguriță,
  • Ulei de măsline cca. 100 ml.
MOD DE PREPARARE:
  • Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul vasului CrockPot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.
  • Aparatul se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore. După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic)  se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline.
  • Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 14 times, 1 visits today)