INGREDIENTE:
- Ceapă galbenă 1 bucată,
- Morcov 1 bucată mare,
- Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
- Păstârnac rădăcină ½ bucată,
- Țelină rădăcină 1 felie,
- Ulei de măsline 2 linguri,
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat.
MOD DE PREPARARE:
- Zarzavaturile se curăță apoi se taie grosier și se pun la fiert în cca. 2000 ml apă rece, cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit. După ce s-au fiert, se asezonează de sare și piper, se adaugă uleiul și se mixează, până se obține o cremă omogenă.
- Supa cremă se servește cu crutoane sau felii de pâine prăjită, unse cu ulei de măsline și frecate cu usturoi.
- Spor și poftă bună!
(Visited 14 times, 1 visits today)
Category: