Pana Cristina Iuliana- Retete

Supă cremă din zarzavaturi

panacris
Recipe by
cca. 15 min
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 40 min | Servings: 4 porții

INGREDIENTE:

  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Morcov 1 bucată mare,
  • Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • Păstârnac rădăcină ½ bucată,
  • Țelină rădăcină 1 felie,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Zarzavaturile se curăță apoi se taie grosier și se pun la fiert în  cca. 2000 ml apă rece, cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit. După ce s-au fiert, se asezonează de sare și piper, se adaugă uleiul și se mixează, până se obține o cremă omogenă.

wp_20161104_12_17_12_proimg_2378 img_2376

  • Supa cremă se servește cu crutoane sau felii de pâine prăjită, unse cu ulei de măsline și frecate cu usturoi.
  • Spor și poftă bună!
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.