INGREDIENTE:
- Pulpe de rață 2 bucăți,
- Ceapă galbenă 2 bucăți mari,
- Ciuperci champignon cca. 500 g,
- Vin roșu cca. 300 ml,
- Sare de mare,
- piper proaspăt măcinat,
- Mirodenii de ptr friptura de rață de la LIDL ½ linguriță ,
- ½ legătură pătrunjel.
MOD DE PREPARARE:
- Pulpele de rață se porționează, apoi se pun la prăjit în tigaia încinsă, cca. 5 minute pe fiecare parte.
- Pulpele se scot din tigaie în alt recipient, iar în tigaia principală se adaugă ceapa curățată și tăiată julien, ciupercile spălate și înjumătățite, ce se lasă la înăbușit cca. 5 minute acoperit.
- Apoi se adaugă carnea de rață, se asezonează de mirodenii se aromatizează cu vinul roșu și pătrunjelul, și se lasă la fiert, acoperit, la foc mic cca. 40 minute.
- Se servește ca atare simplă, cu pâizne, garnitură de orez, paste sau cartofi 😉
- Spor și pofă bună!
(Visited 265 times, 1 visits today)
Category: