Brânza ”puturoasă”, adică cu mucegai, îmi place să o consum alături de fructe, acum am asociat-o cu prune. O minunăție 😉 De fapt am vrut să postez rețeta cu oțetul aromat din trandafiri și am ajuns la această minunată salată. Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Salată rucola cca. 100 g,
- Brânză Danish Blue 100 g,
- Prune 4-5 bucăți,
- Crutoane de casă cca. 50 g,
- Ulei de măsline,
- Oțet aromat cu trandafiri.
MOD DE PREPARARE:
- Simplu și la îndemâna oricui.
- Frunzele de rucola se așează într-un vas pentru salată, se adaugă crutoanele, brânza bucățele și prunele mărunțite. Se asezonează de ulei și oțet, sare nu mai e nevoie, brânza e suficient de sărată 😉 Cum spuneam simplu și savuros. 😉
(Visited 66 times, 1 visits today)
Category: