Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată cu brânză, prune, crutoane și rucola

panacris
Recipe by
cca. 10 min
Prep: cca. 10 min | | Servings: cca. 2 porții
 
Brânza ”puturoasă”, adică cu mucegai,  îmi place să o consum alături de fructe, acum am asociat-o cu prune. O minunăție 😉 De fapt am vrut să postez rețeta cu oțetul aromat din trandafiri și am ajuns la această minunată salată. Spor și poftă bună!
 
INGREDIENTE:
  • Salată rucola cca. 100 g,
  • Brânză Danish Blue 100 g,
  • Prune 4-5 bucăți,
  • Crutoane de casă cca. 50 g,
  • Ulei de măsline,
  • Oțet aromat cu trandafiri.
 
MOD DE PREPARARE:
  •  Simplu și la îndemâna oricui. 

  • Frunzele de rucola se așează într-un vas pentru salată, se adaugă crutoanele, brânza bucățele și prunele mărunțite. Se asezonează de ulei și oțet, sare nu mai e nevoie, brânza e suficient de sărată 😉 Cum spuneam simplu și savuros. 😉
 
 

 
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.