O sălățică super bună, în zilele de dezlegare la pește 😉 și nu numai 😉
INGREDIENTE
-
cartofi roșii de Tg Secuiesc 4-5 bucăți,
-
morcovi de Fierbinți 2 bucăți,
-
măsline verzi feliate cca. 250 g,
-
somon în ulei cca. 200 g,
-
piper proaspăt măcinat 1 g,
-
sare iodată 2g,
-
verdeață.
MOD DE PREPARARE :
-
Cartofi se fierb în coajă, cca. 30 de minute la foc mediu în apă sărată.
-
Morcovii, curățați, se fierb în apă sărată, deasemenea cca. 25 de minute.
-
După ce s-au fiert vegetalele, se curăță după caz, se taie rondele într-un vas încăpător, unde se adaugă bucățelele de somon și măslinele feliate, amestecându-se ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
-
Se asezonează de sare, piper și verdeață, apoi se lasă la rece cca. 15 minute înainte de servire.
-
Spor și poftă bună!
-
P.S. Nu prea am imagini din timpul preparării, așa cum v-am obișnuit;) La acel moment totul a fost pe repede înainte 😉 :-*
(Visited 26 times, 1 visits today)
Category:
O salata excelenta, pe gustul meu….
Chiar nu stiam ce sa fac felul doi, pe maine, de post, dar acum stiu !
Fara somon , bineinteles….
Multumesc Sidonia! :-*