Pana Cristina Iuliana- Retete

Salată de cartofi cu somon

Avatar photo
Recipe by
cca. 65 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 30 min | Servings: cca. 4 porții

O sălățică super bună, în zilele de dezlegare la pește 😉 și nu numai 😉

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Tg Secuiesc 4-5 bucăți,

  • morcovi de Fierbinți 2 bucăți,

  • măsline verzi feliate cca. 250 g,

  • somon în ulei cca. 200 g,

  • piper proaspăt măcinat 1 g,

  • sare iodată 2g,

  • verdeață.

MOD DE PREPARARE :

  • Cartofi se fierb în coajă, cca. 30 de minute la foc mediu în apă sărată.

  • Morcovii, curățați, se fierb în apă sărată, deasemenea cca. 25 de minute.

  • După ce s-au fiert vegetalele, se curăță după caz, se taie rondele  într-un vas încăpător, unde se adaugă bucățelele de somon și măslinele feliate, amestecându-se ușor până ce se înglobează toate ingredientele.

  • Se asezonează de sare, piper și verdeață, apoi se lasă la rece cca. 15 minute înainte de servire.

  • Spor și poftă bună!

  • P.S. Nu prea am imagini din timpul preparării, așa cum v-am obișnuit;) La acel moment totul a fost pe repede înainte 😉 :-*

(Visited 22 times, 1 visits today)
Category:

2 Reviews

  1. O salata excelenta, pe gustul meu….
    Chiar nu stiam ce sa fac felul doi, pe maine, de post, dar acum stiu !
    Fara somon , bineinteles….

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.