- Anul acesta am avut miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei.
- Dacă tot s-a dat lansat provocarea „Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale” am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente.
- Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.
- Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Pulpă de miel 1 bucată,
- Ulei de masline 1 lingură,
- Oregano Delikat ½ linguriță,
- Cimbrișor Delikat ½ linguriță,
- Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță,
- Sare de mare,
- Ciuperci champignon,
- Bere 500 ml.
MOD DE PREPARAE:
- Pulpa de miel, se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.
- Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.
- De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.
- După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.
- Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.
- Spor și poftă bună!
(Visited 46 times, 1 visits today)
Category: